یک رستوران فست فود از یک مدل کسب و کار تشکیل شده که در آن غذاهایی مثل همبرگر و ساندویچ های سرد معمولاً با شیوه ای خاص آماده می شود . بمنظور به حداکثر رساندن سود ، یکسری موارد وجود دارد که باید قبل از باز کردن یک رستوران فست فود به آنها توجه کنید .
قبل از راه اندازی فست فود ، شما باید به نوع غذایی که می خواهید سرو کنید توجه داشته باشید . با وجود اینکه فست فودها از نظر تاریخی محلی برای فروش همبرگر هستند ولی با این وجود گزینه های شما محدود نیستند . برای مثال ساب وی ساندویچ های سرد و تازه با نان و سبزیجات سالم می فروشد . پاندا اکسپرس فست فود چینی میفروشد . یک سری کامل از گزینه ها برای نوع فست فودی که علاقه دارید سرو کنید را در نظر بگیرید.
یکی از مسائلی که باید زمانی که تصمیم تان را برای راه اندازی فست فود گرفتید در نظر داشته باشید این است که سرمایه مورد نیاز یا هزینه راه اندازی فست فود و کافی شاپ چقدر می باشد . معمولاً باز کردن و راه اندازی فست فود خودتان به سرمایه کمتری احتیاج داشته باشد ولی ریسک مشتریانی که غذا شما را دوست ندارند خیلی بیشتر از ریسکی است که شما با یک برند جا افتاده مانند مک دانلدز یا وندیز خواهید داشت . همچنین اگر شما یک رسیپی فست فود دارید که دوست دارید آنرا ساخته و بفروش برسانید، یک فرانچایز گزینه خوبی نخواهد بود چراکه با خریدن تابلو یک فرانچایز شما باید چیزی را بفروشید که مالک فرانچایز به شما می گوید بفروشید و نه آنچه که شما می خواهید بفروش برسانید.
لوکیشن یا مکان فاکتور مهمی است که باید حتماً قبل از راه اندازی فست فود تان در نظر داشته باشید چرا که این عامل مشخص می کند که چه تعداد مشتری خواهید داشت . اگر رستوران فست فود تان در محلی با ترافیک و دید کم واقع شده است ، به احتمال زیاد کسب و کار شما موفق نخواهد شد . معمولاً مالکان فست فودها رستوران های خود را در کنار بزرگراه ها ، خیابان های تجاری ، نزدیک به سایر رستوران های فست خود قرار می دهند . راه اندازی فست فود در مراکز خرید نیز بسیار سود آور می باشد .
مال ها ، مدارس و دانشگاه ها نیز مکان و گزینه خوبی برای احداث و راه اندازی فست فود ها هستند .
درخصوص تمامی قوانین بهداشتی که شما باید قبل از راه اندازی فست فود تان رعایت نمایید اطلاعات جمع آوری نمایید . به فکر اخذ مجوزها و گواهی نامه های لازم برای افتتاح فست فود تان نیز باشید . هیچ وقت به دلیل کاهش هزینه ها و یا صرفه جویی در وقت از این مسائل مهم چشم پوشی نکنید .
چراکه نداشتن مجوز بهداشت می تواند برای شما بسیار گران و به قیمت پلمب شدن و توقف چند روزه یا چند ماهه فروش کسب و کارتان تمام شود . پس این مدارک را بسیار جدی بگیرید تا بعدها به دردسر نیافتید .
همچنین به یاد داشته باشید که این مجوز ها را به موقع تمدید نمایید یا برای پرسنل جدید خود کارت بهداشت تهیه نمایید تا در صورت بازرسی مامورین مربوطه از جرایم سنگین در امان باشید.
قبل از راه اندازی فست فود خود مجوز های لازم را اخذ کنید . برای بازرسی های صنفی و بهداشتی قبل از سرویس دهی به مشتریان آماده باشید . پرسنل و رستوران خود را بیمه کنید و یک تاریخ برای افتتاح تعیین نمایید .
محله و مکانی که قصد دارید رستوران خود را در آن باز کنید را خوب چک کنید تا مطمئن شوید که در آن منطقه رقابت شدید نباشد تا بتواند روی فروش شما تاثیر بگذارد . برای راه اندازی فست فود تان منطقه ای را انتخاب کنید که حتماً پاخور و ترافیک کافی داشته باشد تا افراد متوجه کسب و کار شما شده و به آن جلب شوند . پیدا کردن مکانی مناسب جهت راه اندازی فست فود تان برای فعال کردن یک غذا خوری کارآمد و موفق حیاتی است .
دنبال منابع مالی اولیه و داشتن جریان نقدینگی کافی باشید تا بتوانید پرسنل کافی برای باز نگه داشتن رستوران برای تعداد ساعات کافی داشته باشید . مطمئن شوید سرمایه شما شامل سرمایه گذاری شخصی ، وام ها و … برای خرید لوازم فست فود و ماشین آلات لازم ، خرید مواد اولیه با کیفیت ، دکوراسیون فضا و بودجه لازم برای برگزاری یک افتتاحیه خوب کافی باشد .
حتماٌ یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری مانند باشگاه مشتریان راه اندازی کنید تا بازخورد آنها را بلافاصله بعد از افتتاح بگیرید . واکنش مشتریان را وقتی در مغازه شما هستند تماشا کنید . با آنها در خصوص تجربه شان صحبت کنید . از آنها بخواهید طی فرم نظرسنجی بازخورد خود را به شما بگویند . اگر شما با مشتریان خود تعامل نداشته و از خواسته ها و انتظارات آنها بی اطلاع باشید ، کسب و کار شما زیاد دوام نخواهد داشت .
درباره این سایت